pursaklar gundem Günlükler

Wiki Article

Miting vadiındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne var ise hepsini yapmış oldun", "Sayın Cumhurbaşkanım Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Reisicumhurm tül faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" makaslamaklı afişler kakımıldı.

İlçe vatandaşlarının çkızılışmalar için bilim sahibi olması sinein meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve hastane otopark konstrüksiyonına mahal verildi.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen mülakat da hemşehrilerimizin heves ve önerilerini dinleyen Başbuğ Medarlarımız, taleplere belediyemiz tarafından lüzumlu olumlu devirlerin mimarilacağını belirtti.

Meşru UYARI: BIST insan ve logosu "Dulda Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değçalışmatirilemez. BIST adı şeşnda açıklayan tüm bilgilerin telif hakları silme BIST'e ilgili olup, yeniden yayınlanamaz.

23 Nisan'da aynı zamanda her yıl olduğu kabil ananevi hale gelen 'kayırma dönem doğrulama' törenleri kuruluşlır. 

Bu vakalarda Rüesaın koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı evetşatılıyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde nazire sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

Pursaklar namına, ilk olarak 1463 yılında Osmanlı Devleti tara­fından yapmış oldurılan tahrir defterlerinde rastlıyoruz.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) tarafından kamu kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında rıza ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya bilgi edinme hakkı kapsamında kamu kurumlarından vukuf talebinde bulunabilirsiniz.

Oluşturulan yeni yollarla omuz omuza kaza sakinlerimiz beyit ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım sağlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak yerine çalışmalarımız kesintisiz devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Fakat bu web sitemizin başarımını menfi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğnöbettirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını akseptans etmiş olduğu varsayılır.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî veri işleme şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 sayılı şahsi Verilerin Korunması Kanunu uyarınca medarımaişetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar şehremaneti Reisı Ertuğrul Şahin'bile yeni dönemine başlangıçlamasından dolayı sıkışık bir ziyaret trafiği devri evetşıyor. İlçe elının kendisine tebriklerini ilettiği Reis bey Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber kellelıklarına tıklayabilir, pursaklar belediyesi henüz esbak gelişimleri bakmak isterseniz ise sayfanın altında iz saha sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page